PSWC Advocaten


Het kantoor werd gesticht in 1990 door Jef Peeters, Rik Wilmots en Ronny Ceusters. In 1999 heeft Ludwig Sol de associatie vervoegd. Sedert 2016 zijn ook Mattias Vandevyvere en Laura Sol toegetreden tot de associatie.

Het kantoor is vanaf het begin gehuisvest in een oud herenhuis in de Gemeentestraat te Turnhout waar oorspronkelijk de Bank van Turnhout gevestigd was.

Het kantoor is gelegen in het centrum van Turnhout, vlakbij de Warande (parking) en op een steenworp van de Turnhoutse Rechtbanken.

Aanvankelijk met 4 advocaten en 2 personeelsleden is het kantoor uitgegroeid tot een samenwerking van meer dan 20 mensen.

 

 

Filosofie


Het kantoor levert juridisch hoog kwalitatieve, accurate en efficiënte diensten tegen een correcte prijs.

De omvang van de associatie en medewerkers stelt ons in staat om in diverse rechtstakken de snel evoluerende regelgeving en rechtspraak nauwgezet op te volgen.

Waar dat mogelijk is, trachten wij eerder via onderhandeling dan door een gerechtelijke procedure tot de oplossing van een probleem te komen.

Al onze advocaten zijn vertrouwd met het werk op diverse rechtbanken en pleiten vrijwel dagelijks voor verschillende rechtbanken verspreid over heel Vlaanderen en Brussel. 

Wij hebben bovendien uitstekende contacten en een geregelde samenwerking met kantoren in het buitenland en in Wallonië.